11/05/2019 11/05/2019 Στις 9 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο της Νίκης στην πλατεία Victory στο Μινσκ. Την τελετή διοργάνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας Αλέξανδρος Λουκασένκο. Ο Μητροπολίτης Μινσκ κ. Παύλος, Πατριαρχικός Έξαρχος πάσης Λευκορωσίας, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Λευκορωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. “Η Μεγάλη Νίκη είναι ένας άνευ όρων θρίαμβος της...
11 Μαΐου, 2019 - 9:02
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2019 - 12:06

Στεφάνι στο μνημείο της Νίκης κατέθεσε ο Μητρ. Μινσκ

Διαδώστε:
Στεφάνι στο μνημείο της Νίκης κατέθεσε ο Μητρ. Μινσκ

Στις 9 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο της Νίκης στην πλατεία Victory στο Μινσκ. Την τελετή διοργάνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας Αλέξανδρος Λουκασένκο. Ο Μητροπολίτης Μινσκ κ. Παύλος, Πατριαρχικός Έξαρχος πάσης Λευκορωσίας, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους της Λευκορωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας. “Η Μεγάλη Νίκη είναι ένας άνευ όρων θρίαμβος της ζωής πάνω από το θάνατο. Και οι μελλοντικές γενιές πρέπει να γνωρίζουν το τίμημα που πλήρωσαν οι άνθρωποι μας για την ελευθερία. Στο όνομα του καλού, της ειρήνης και της δικαιοσύνης. Για να μην ξανασυμβεί αυτό” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας κ. Λουκασένκο κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων