02/07/2022 02/07/2022 Στο Παρίσι, για επίσκεψη εργασίας, έφτασε στις 30 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος. Την ίδια μέρα κιόλας, ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον Έκτακτο και Πληρεξούσιο Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Γαλλική Δημοκρατία, A. Γ. Μεσκόφ. Στη συνομιλία, που έλαβε χώρα στην οικία του πρέσβη,...
02 Ιουλίου, 2022 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2022 - 10:07

Στη Γαλλία και στον εκεί Ρώσο Πρέσβη ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Αντώνιος

Διαδώστε:
Στη Γαλλία και στον εκεί Ρώσο Πρέσβη ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Αντώνιος

Στο Παρίσι, για επίσκεψη εργασίας, έφτασε στις 30 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος.

Την ίδια μέρα κιόλας, ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τον Έκτακτο και Πληρεξούσιο Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Γαλλική Δημοκρατία, A. Γ. Μεσκόφ.

Στη συνομιλία, που έλαβε χώρα στην οικία του πρέσβη, παρευρέθηκαν, επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος του Πατριαρχείου Μόσχας εν Μαδρίτη και Λισσαβώνα Νέστωρ, τοποτηρητής της επισκοπής Χερσώνος, και ο ιερέας Μαξίμ Πολίτοφ, γραμματέας της επισκοπικής διοίκησης Χερσώνος.

Σύμφωνα με το mospat.ru, ο Πρέσβης συνεχάρη θερμά τον Μητροπολίτη Αντώνιο για τον διορισμό του σε αυτή την υπεύθυνη θέση και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την αλληλεπίδραση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με την Ρωσική Πρεσβεία στη Γαλλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων