28/03/2019 28/03/2019 Η ορθόδοξη υπηρεσία «Φιλανθρωπία» ξεκίνησε την παραδοσιακή δράση “Χάρισε τη χαρά το Πάσχα” για να μαζέψουν χρήματα και πασχαλιάτικα δώρα  για τις πιο ευάλωτες ομάδες: ορφανά παιδιά, γέρους, άστεγους και ασθενείς στα νοσοκομεία. Αυτή η δράση γίνεται για 8η συνεχή χρονιά και συνήθως αρχίζει κατά τη διάρκεια της Τεσσαρακοστής για να δοθεί η ευκαιρία σε...
28 Μαρτίου, 2019 - 21:29

Στη Μόσχα ξεκίνησε η δράση “Χάρισε τη χαρά το Πάσχα”

Διαδώστε:
Στη Μόσχα ξεκίνησε η δράση “Χάρισε τη χαρά το Πάσχα”

Η ορθόδοξη υπηρεσία «Φιλανθρωπία» ξεκίνησε την παραδοσιακή δράση “Χάρισε τη χαρά το Πάσχα” για να μαζέψουν χρήματα και πασχαλιάτικα δώρα  για τις πιο ευάλωτες ομάδες: ορφανά παιδιά, γέρους, άστεγους και ασθενείς στα νοσοκομεία. Αυτή η δράση γίνεται για 8η συνεχή χρονιά και συνήθως αρχίζει κατά τη διάρκεια της Τεσσαρακοστής για να δοθεί η ευκαιρία σε όσους θέλουν  να κάνουν αγαθοεργίες. Η επικεφαλής του προγράμματος Άννα Μπελάβινα λέει: “Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι να μοιραστούμε την χαρά της Λαμπρής με όσους νιώθουν την έλλειψη της αγάπης τις πασχαλιάτικες αυτές μέρες.” Σε ένα ειδικό site της δράσης όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν εισφορά για πασχαλιάτικα δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων