31/05/2019 31/05/2019 Το Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βιδινίου κ. Δανιήλ του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας. Τον Μητροπολίτη κ. Δανιήλ υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Επίκεντρο των συζητήσεων στάθηκε το ουκρανικό ζήτημα καθώς επίσης και οι σχέσεις μεταξύ των Ορθοδόξων Εκκλησιών. Ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων από τη πλευρά...
31 Μαΐου, 2019 - 21:17

Στη Μόσχα βρέθηκε ο Μητρ. Βιδινίου

Διαδώστε:
Στη Μόσχα βρέθηκε ο Μητρ. Βιδινίου

Το Τμήμα Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βιδινίου κ. Δανιήλ του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας. Τον Μητροπολίτη κ. Δανιήλ υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του Τμήματος, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Επίκεντρο των συζητήσεων στάθηκε το ουκρανικό ζήτημα καθώς επίσης και οι σχέσεις μεταξύ των Ορθοδόξων Εκκλησιών. Ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων από τη πλευρά του ευχαρίστησε τον ιεράρχη του Πατριαρχείου της Βουλγαρίας για την στήριξη που παρέχει το Πατριαρχείο στο ζήτημα της ουκρανικής αυτοκεφαλίας. Στη συνέχεια οι δύο πλευρές συζήτησαν και για ζητήματα που αφορούν τη θρησκευτική εκπαίδευση στη Ρωσία και στη Βουλγαρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων