14/05/2019 14/05/2019 Με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας επισκέφθηκε τη Ρουμανία. Τα μέλη της αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν το νεκροταφείο των Σοβιετικών Ηρώων στο Βουκουρέστι, όπου πραγματοποίησαν μνημόσυνο για τους απελευθερωμένους στρατιώτες. Η αντιπροσωπεία συμμετείχε επίσης στην επίσημη τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στη μνήμη των στρατιωτών...
14 Μαΐου, 2019 - 8:29

Στη Ρουμανία αντιπροσωπεία της Ρωσικής Εκκλησίας

Διαδώστε:
Στη Ρουμανία αντιπροσωπεία της Ρωσικής Εκκλησίας

Με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, αντιπροσωπεία της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας επισκέφθηκε τη Ρουμανία.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας επισκέφθηκαν το νεκροταφείο των Σοβιετικών Ηρώων στο Βουκουρέστι, όπου πραγματοποίησαν μνημόσυνο για τους απελευθερωμένους στρατιώτες.
Η αντιπροσωπεία συμμετείχε επίσης στην επίσημη τελετή κατάθεσης στεφάνων στο μνημείο του Σοβιετικού Στρατιώτη στη μνήμη των στρατιωτών και διοικητών του σοβιετικού στρατού που πέθαναν στο έδαφος της Ρουμανίας κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων