24/06/2022 24/06/2022 Την Θεολογική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, μόνιμο μέλος της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Μόσχας και Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων.  Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Ακαδημία ηγήθηκε των εργασιών της κρατικής επιτροπής πιστοποίησης, η οποία, με βάση τα αποτελέσματα της υπεράσπισης των πτυχιακών διατριβών, απένειμε τον τίτλο του μεταπτυχιακού...
24 Ιουνίου, 2022 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2022 - 13:13

Στη Θεολογική Ακαδημία Αγίας Πετρούπολης ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Στη Θεολογική Ακαδημία Αγίας Πετρούπολης ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ

Την Θεολογική Ακαδημία της Αγίας Πετρούπολης επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, μόνιμο μέλος της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Μόσχας και Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων. 

Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την Ακαδημία ηγήθηκε των εργασιών της κρατικής επιτροπής πιστοποίησης, η οποία, με βάση τα αποτελέσματα της υπεράσπισης των πτυχιακών διατριβών, απένειμε τον τίτλο του μεταπτυχιακού σε φοιτητές που είχαν εκπαιδευτεί στο γνωστικό αντικείμενο “Ιστορία της Χριστιανικής Εκκλησίας”.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕΣ πραγματοποίησε, επίσης, συνάντηση εργασίας, κατά την οποία συζήτησε με τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, π. Βλαντιμίρ Khulap και τον επικεφαλής του Διεθνούς Τμήματος, π. Ντμίτρι Σιζονένκο, για ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία της Θεολογικής Ακαδημίας Αγίας Πετρούπολης με αντίστοιχα ξένα ιδρύματα.

Πηγή: ΤΕΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων