14/09/2020 14/09/2020 Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού των Εισοδείων της Θεοτόκου στο Βεσνιάκι της Μόσχας τέλεσε χθες, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεία Λειτουργία ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του ναού και τους συντελεστές της αποπεράτωσης των εργασιών στο...
14 Σεπτεμβρίου, 2020 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2020 - 10:30

Στην αξία του εκκλησιασμού αναφέρθηκε ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Στην αξία του εκκλησιασμού αναφέρθηκε ο Πατρ. Μόσχας

Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού των Εισοδείων της Θεοτόκου στο Βεσνιάκι της Μόσχας τέλεσε χθες, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεία Λειτουργία ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας ευχαρίστησε τον προϊστάμενο του ναού και τους συντελεστές της αποπεράτωσης των εργασιών στο ναό, ενώ υπογράμμισε τη σημασία που αυτός έχει στη ζωή του πιστού.

Αναφερόμενος στον εκκλησιασμό τόνισε πως “είναι πολύ σημαντικό να έρχονται πιστοί, να έρχονται οικογένειες στο ναό, επειδή από αυτό εξαρτάται το μέλλον της Εκκλησίας και το μέλλον της χώρας”.

Irina Tresorukova – Πρακτορείο «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων