27/06/2020 27/06/2020 Στις 27 Ιουνίου του 2020, ανήμερα της εορτής της Συνόδου των Αγίων του Ντιβέγιεβο στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Σεραφείμ στο Ντιβέγιεβο ο Μητροπολίτης Νίζνι Νόβγκοροντ και Αρζαμάς κ. Γεώργιος προεξήρχε στη δέηση στον Άγιο Σεραφείμ του Σάροφ και στη Θεία Λειτουργία, όπου οι πιστοί προσκύνησαν και  λείψανα του Αγίου. Στο...
27 Ιουνίου, 2020 - 20:59
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2020 - 20:50

Στην Ιερά Μονή Ντιβέγιεβο γιόρτασαν τη Σύνοδο των τοπικών Αγίων

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Ντιβέγιεβο γιόρτασαν τη Σύνοδο των τοπικών Αγίων

Στις 27 Ιουνίου του 2020, ανήμερα της εορτής της Συνόδου των Αγίων του Ντιβέγιεβο στην Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας και του Αγίου Σεραφείμ στο Ντιβέγιεβο ο Μητροπολίτης Νίζνι Νόβγκοροντ και Αρζαμάς κ. Γεώργιος προεξήρχε στη δέηση στον Άγιο Σεραφείμ του Σάροφ και στη Θεία Λειτουργία, όπου οι πιστοί προσκύνησαν και  λείψανα του Αγίου.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους για την εορτή και είπε ότι οι βίοι των Αγίων του Ντιβέγιεβο «είναι παράδειγμα της αγιότητος, την οποία φτάνουν μόνο λίγοι από εκατομμύρια ανθρώπους. Ανάμεσα στις πνευματικές καλοσύνες τους ήταν η μία, η οποία συχνά μας λείπει — η ικανότητα να χαιρόμαστε τα λίγα, να βλέπουμε το καλό στην καθημερινή ζωή και να είμαστε ευγνώμονες για κάθε μέρα της ζωής μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων