27/01/2021 27/01/2021 Για μια ακόμα ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, Επίσκοπος Ορέχοβο- Ζούγιεβο κ. Παντελεήμων βρέθηκε στην “κόκκινη ζώνη” των νοσοκομείων όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό. Ο Επίσκοπος Παντελεήμων επισκέφθηκε νοσοκομείο Μόσχας και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου. Συνομίλησε με ασθενείς σε διάφορα τμήματα, εξέφρασε λόγια υποστήριξης σε ασθενείς,...
27 Ιανουαρίου, 2021 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2021 - 8:09

Στην “κόκκινη ζώνη” ο Επίσκοπος Παντελεήμων

Διαδώστε:
Στην “κόκκινη ζώνη” ο Επίσκοπος Παντελεήμων

Για μια ακόμα ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου της Μόσχας, Επίσκοπος Ορέχοβο- Ζούγιεβο κ. Παντελεήμων βρέθηκε στην “κόκκινη ζώνη” των νοσοκομείων όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό.

Ο Επίσκοπος Παντελεήμων επισκέφθηκε νοσοκομείο Μόσχας και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου. Συνομίλησε με ασθενείς σε διάφορα τμήματα, εξέφρασε λόγια υποστήριξης σε ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές, και προσευχήθηκε για την ταχεία ανάρρωση όλων εκείνων που βρίσκονται υπό θεραπεία στο νοσοκομείο.


Ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας σημείωσε ότι η παρουσία ενός ιερέα φέρνει πνευματική υποστήριξη και καλή διάθεση για τους ασθενείς. «Όχι μόνο το σώμα, αλλά και η ψυχή οποιουδήποτε ατόμου χρειάζεται θεραπεία», είπε ο Επίσκοπος Παντελεήμονας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων