21/08/2019 21/08/2019 Στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε χθες στην Ιερά Μονή Σολοβέτσκι προεξήρχε ο Μακαριώατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Με τον Πατριάρχη συλλειτούργησαν Επίσκοποι της ευρύτερης περιοχής και ιερομόναχοι. Πριν την απόλυση ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος απευθυνόμενος προς το Εκκλησίασμα τόνισε: “Με τις ευχές των σημερινών εορταζόμενων Αγίων εύχομαι ο Κύριος μας να...
21 Αυγούστου, 2019 - 18:04

Στην Μονή Σολοβέτσκι ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Στην Μονή Σολοβέτσκι ο Πατρ. Μόσχας

Στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε χθες στην Ιερά Μονή Σολοβέτσκι προεξήρχε ο Μακαριώατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Με τον Πατριάρχη συλλειτούργησαν Επίσκοποι της ευρύτερης περιοχής και ιερομόναχοι.

Πριν την απόλυση ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος απευθυνόμενος προς το Εκκλησίασμα τόνισε:

“Με τις ευχές των σημερινών εορταζόμενων Αγίων εύχομαι ο Κύριος μας να ευλογεί αυτή τη Μονή και ενισχύει το έργο της. Οι πιστοί που ήρθαν σήμερα εδώ έλαβαν την ευλογία και τη χάρη της Μονής και εύχομαι η ροή των επισκεπτών να είναι πάντα υψηλή. Συγχαρητήρια στους πατέρες για την άρτια οργάνωση της λειτουργικής τάξης. Ο Θεός να είναι πάντα μαζί σας”.

 

         

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων