23/07/2019 23/07/2019 Το πρώτο διεθνές φεστιβάλ του ήχου καμπάνων, διεξάγεται στις 23-24 Ιουλίου, στην περιοχή της πόλης Πσκοφ. Όπως αναφέρεται, στα πλαίσια του φεστιβάλ προσήλθαν επαγγελματίες από τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, τη Λευκορωσία και τη Λετωνία. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με το συνέδριο για την ιστορία των καμπάνων του Πσκοφ. Το 16ο αι. το...
23 Ιουλίου, 2019 - 20:33

Στην περιοχή του Πσκοφ ξεκίνησε το 1ο διεθνές φεστιβάλ του ήχου καμπάνων

Διαδώστε:
Στην περιοχή του Πσκοφ ξεκίνησε το 1ο διεθνές φεστιβάλ του ήχου καμπάνων

Το πρώτο διεθνές φεστιβάλ του ήχου καμπάνων, διεξάγεται στις 23-24 Ιουλίου, στην περιοχή της πόλης Πσκοφ.

Όπως αναφέρεται, στα πλαίσια του φεστιβάλ προσήλθαν επαγγελματίες από τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, τη Λευκορωσία και τη Λετωνία. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με το συνέδριο για την ιστορία των καμπάνων του Πσκοφ.

Το 16ο αι. το Πσκοφ έγινε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα της κατασκευής καμπάνων στη Ρωσία. Τα έργα των τεχνίτων ήταν γνωστά σε πολλές περιοχές. Σχεδόν, κάθε ναός της πόλης είχε ένα σετ από καμπάνες, ενώ τα καμπαναριά έγιναν ένα αναπόσπαστο μέρος του κάθε εκκλησιαστικού συγκροτήματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων