23/05/2019 23/05/2019 Το ιστορικό  κτίριο της Πνευματικής Σχολής που ίδρυσε ο Μητροπολίτης Πλατών (Λιόβσσιν), επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας ξεναγήθηκε σε διάφορες αίθουσες διδασκαλίας, τη βιβλιοθήκη και την αίθουσα με τους υπολογιστές. Εν συνεχεία συναντήθηκε με τους μαθητές και τους σπουδαστές τους ευχήθηκε καλές σπουδές τονίζοντας ότι...
23 Μαΐου, 2019 - 12:03
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2019 - 12:24

Στην Πνευματική Σχολή του Μητροπολίτη Πλάτωνος ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Στην Πνευματική Σχολή του Μητροπολίτη Πλάτωνος ο Πατρ. Μόσχας

Το ιστορικό  κτίριο της Πνευματικής Σχολής που ίδρυσε ο Μητροπολίτης Πλατών (Λιόβσσιν), επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας ξεναγήθηκε σε διάφορες αίθουσες διδασκαλίας, τη βιβλιοθήκη και την αίθουσα με τους υπολογιστές. Εν συνεχεία συναντήθηκε με τους μαθητές και τους σπουδαστές τους ευχήθηκε καλές σπουδές τονίζοντας ότι η εξωτερική ομορφιά των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων, που γεννά ένα συναίσθημα αρμονίας στον άνθρωπο, πρέπει να βοηθάει τους μαθητευόμενους να διαμορφωθούν μέσα τους πνευματικές αξίες”.

Στο κήρυγμά του που έκανε στο ναό της Σχολής, ο Προκαθήμενος τόνισε ότι όλοι οι μαθητές πρέπει να γίνουν υπόδειγμα στους άλλους, επειδή έχουν ειδική ευθύνη για την διαγωγή και την ανατροφή τους, αφού σπουδάζουν σε ένα ορθόδοξο σχολείο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων