11/07/2019 11/07/2019 Αγιασμός ετελέσθη στην Πολυκλινική Παίδων της Ρωσικής Εκκλησίας στη Μόσχα, από τον επικεφαλής του Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας Επίσκοπος κ. Παντελεήμωνα. Στο τέλος της τελετής ο Επίσκοπος Παντελεήμονας παρουσίασε το βιβλίο του “Νοσοκομειακός Ιερέας” στο προσωπικό της κλινικής. «Η ασθένεια ενός παιδιού προκαλεί περισσότερη θλίψη για έναν γονέα από ό,τι αν ήταν ο ίδιος...
11 Ιουλίου, 2019 - 11:08

Στην Πολυκλινική Παίδων της Μόσχας

Διαδώστε:
Στην Πολυκλινική Παίδων της Μόσχας

Αγιασμός ετελέσθη στην Πολυκλινική Παίδων της Ρωσικής Εκκλησίας στη Μόσχα, από τον επικεφαλής του Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου Μόσχας Επίσκοπος κ. Παντελεήμωνα.

Στο τέλος της τελετής ο Επίσκοπος Παντελεήμονας παρουσίασε το βιβλίο του “Νοσοκομειακός Ιερέας” στο προσωπικό της κλινικής.

«Η ασθένεια ενός παιδιού προκαλεί περισσότερη θλίψη για έναν γονέα από ό,τι αν ήταν ο ίδιος άρρωστος. Το έργο σας είναι πολύ σημαντικό. Απαιτεί όχι μόνο επαγγελματικές δεξιότητες, αλλά και ειδική διάθεση της ψυχής: συμπόνια, συμπάθεια, προσοχή τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς του “, ανέφερε ο επίσκοπος Παντελεήμονας στο προσωπικό της πολυκλινικής.

Είπε επίσης ότι μερικές φορές οι άνθρωποι στρέφονται προς τον Θεό μόνο όταν του ζητούν να εκπληρώσει αυτό που θέλουν. Αλλά η επικοινωνία με τον Θεό είναι ένας διάλογος.
“Φυσικά, δεν πρέπει μόνο να ζητάμε από τον Θεό αυτό που χρειαζόμαστε. Θα ήταν σωστό να γνωρίζουμε τι θέλει ο Κύριος από εμάς”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων