30/05/2020 30/05/2020 Ο επίσημος εορτασμός και τα θυρανοίξια του ναού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας θα γίνουν στις 22 Ιουνίου, ανέφεραν στους κόλπους της Εκκλησίας. “Ο εορτασμός θα αρχίσει το πρωί με την δέηση, έπειτα το επίκεντρο των εορτασμών θα γίνει στο μουσειακό συγκρότημα «Δρόμος της μνήμης» που αποτελεί ενιαίο σύνολο με τον ναό και είναι σύμβολο...
30 Μαΐου, 2020 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2020 - 9:45

Στις 22 Ιουνίου ανοίγει ο ναός των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε:
Στις 22 Ιουνίου ανοίγει ο ναός των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο επίσημος εορτασμός και τα θυρανοίξια του ναού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας θα γίνουν στις 22 Ιουνίου, ανέφεραν στους κόλπους της Εκκλησίας.

“Ο εορτασμός θα αρχίσει το πρωί με την δέηση, έπειτα το επίκεντρο των εορτασμών θα γίνει στο μουσειακό συγκρότημα «Δρόμος της μνήμης» που αποτελεί ενιαίο σύνολο με τον ναό και είναι σύμβολο της νίκης του λαού στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”.

Τα θυρανοίξια του Κύριου Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων στη Ρωσία άλλαξαν ημερομηνία λόγω της πανδημία του κορωνοϊού, ενώ ήταν προγραμματισμένα για τις 6 Μαΐου αλλά μεταφέρθηκαν σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους σε ημερομηνία που θα συμπίπτει με τους επίσημους εορτασμούς των 75 χρόνων της νίκης στο ‘Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πηγή: interfax-religion.ru

Απόδοση στα Ελληνικά: Irina Tresorukova

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων