04/06/2020 04/06/2020 Στις 22 Ιουνίου, την Ημέρα Μνήμης και Θλίψης, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο στη Ρωσία αναμένεται να τελεστούν τα εγκαίνια του Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων στο Πατριωτικό Πάρκο στα περίχωρα της Μόσχας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, η τελετή θα πραγματοποιηθεί από τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών...
04 Ιουνίου, 2020 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2020 - 9:02

Στις 22 Ιουνίου τα εγκαίνια του Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε:
Στις 22 Ιουνίου τα εγκαίνια του Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων

Στις 22 Ιουνίου, την Ημέρα Μνήμης και Θλίψης, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο στη Ρωσία αναμένεται να τελεστούν τα εγκαίνια του Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων στο Πατριωτικό Πάρκο στα περίχωρα της Μόσχας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ρωσικού Τύπου, η τελετή θα πραγματοποιηθεί από τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο.
«Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου. Την ημέρα της μνήμης και της θλίψης, θα εγκαινιαστεί ο κύριος ναός των Ενόπλων Δυνάμεων και το μουσειακό συγκρότημα Ο Δρόμος της Μνήμης” δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Σεργκέι Σόιγκου.

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο κύριος ναός των Ενόπλων Δυνάμεων και ο «Δρόμος Μνήμης» αποτελούν μια ένδειξη τιμής στη Μεγάλη Νίκη. «Θέλουμε οι άνθρωποι να φέρνουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους εδώ, όπου θα μπορούν να αγγίξουν την ένδοξη ιστορία μας» υπογράμμισε.

Ο κύριος ναός των Ενόπλων Δυνάμεων χτίστηκε από δημόσιες δωρεές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων