04/06/2020 05/06/2020 Το Γραφείο Τύπου του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης αναφέρει ότι από τις 5 Ιουνίου στην πόλη θα ξεκινήσουν οι Ιερές Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες με τη συμμετοχή των πιστών, ενώ θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής. Ειδικότερα: “Οι πιστοί πρέπει να φορούν μάσκες, να χρησιμοποιούν γάντια και να τηρούν απόσταση του 1,5...
04 Ιουνίου, 2020 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2020 - 0:51

Στις 5 Ιουνίου ανοίγουν οι ναοί στην Αγία Πετρούπολη

Διαδώστε:
Στις 5 Ιουνίου ανοίγουν οι ναοί στην Αγία Πετρούπολη

Το Γραφείο Τύπου του Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης αναφέρει ότι από τις 5 Ιουνίου στην πόλη θα ξεκινήσουν οι Ιερές Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες με τη συμμετοχή των πιστών, ενώ θα τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής.

Ειδικότερα:

“Οι πιστοί πρέπει να φορούν μάσκες, να χρησιμοποιούν γάντια και να τηρούν απόσταση του 1,5 μέτρου. Στους ναούς πρέπει συνεχώς να γίνεται απολύμανση των επιφανειών και ο εξαερισμός των χώρων. Εκτός τούτου, χρειάζεται να υπάρχουν αντισηπτικά για τα χέρια και εξοπλισμός για απολύμανση του αέρα”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ο αριθμός των πιστών πρέπει να υπολογίζεται με αναλογία 1 άτομο ανά 4 τ.μ., ενώ συνιστούν στους ηλικιωμένους και στα άτομα με χρόνιες ασθένειες να αποφεύγουν τις επισκέψεις στους ναούς.

Πηγή: www.interfax-religion.ru
Απόδοση στα Ελληνικά:Irina Tresorukova

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων