23/09/2019 23/09/2019 Τον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στο Γκελεντζίκ, επισκέφθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας συνοδευόταν από τον κυβερνήτη της επαρχίας του Κρασνοντάρ, τον δήμαρχο του τουριστικού αυτού θερέτρου, ο Μητροπολίτης Αικατερινοδάρ και Κουμπάν κ. Ισίδωρος και ο Επίσκοπος...
23 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2019 - 12:54

Στο Γκελεντζίκ ο Πατριάρχης Μόσχας

Διαδώστε:
Στο Γκελεντζίκ ο Πατριάρχης Μόσχας

Τον υπό ανέγερση Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στο Γκελεντζίκ, επισκέφθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας συνοδευόταν από τον κυβερνήτη της επαρχίας του Κρασνοντάρ, τον δήμαρχο του τουριστικού αυτού θερέτρου, ο Μητροπολίτης Αικατερινοδάρ και Κουμπάν κ. Ισίδωρος και ο Επίσκοπος Νοβοροσίσκ Νοβοροσίσκ και Γκελεντζίκ, κ. Θεόγνωστος

Ο Πατριάρχης ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής στην εκκλησία και εξέτασε τις τοιχογραφίες.

Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Ανδρέα ανεγέρθηκε σε ένα υπερυψωμένο σημείο, το οποίο έχει θέα σε όλη την πόλη του Γκελεντζίκ και στον ομώνυμο Κόλπο της Μαύρης Θάλασσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων