07/08/2019 07/08/2019 Στις 6 Αυγούστου του 2019 στο Διοικητικό και Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Καζαχστάν ο Μητροπολίτης Αστανά και Καζαχστάν κ. Αλέξανδρος διοργάνωσε τη συνάντηση εργασίας για την προετοιμασία της μεταφοράς στο Καζαχστάν  της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Znamenie (του Αγίου Σημαδιού). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εγκρίθηκε το πρόγραμμα πνευματικών...
07 Αυγούστου, 2019 - 16:11
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2019 - 16:16

Στο Καζαχστάν η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Κούρσκο-Κορεννάγια Znamenie

Διαδώστε:
Στο Καζαχστάν η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Κούρσκο-Κορεννάγια Znamenie

Στις 6 Αυγούστου του 2019 στο Διοικητικό και Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Μητρόπολης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Καζαχστάν ο Μητροπολίτης Αστανά και Καζαχστάν κ. Αλέξανδρος διοργάνωσε τη συνάντηση εργασίας για την προετοιμασία της μεταφοράς στο Καζαχστάν  της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας Znamenie (του Αγίου Σημαδιού). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εγκρίθηκε το πρόγραμμα πνευματικών και διαφωτιστικών εκδηλώσεων, νεανικών και πολιτιστικών προγραμμάτων, αφιερωμένων σε αυτό το γεγονός.
Η εικόνα θα φτάσει στην Αλμά-Ατί το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου και θα βρίσκεται στην πολη μέχρι τις 11 Οκτωβρίου. Η μεταφορά της εικόνας θα γίνει στο πλαίσιο εορτασμών των 15 χρόνων της καθιέρωσης της Συνόδου των νεομαρτύρων και εξομολογητών του Καζαχστάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων