02/06/2019 02/06/2019 Το Κέντρο Βοήθειας Νεαρών Μητέρων στη Μονή Νεοδηβήτσι της Αγίας Πετρούπολης επισκέφθηκε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας που τέλεσε στη Μονή ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. “Το Πατριαρχείο μας έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημιουργία τέτοιων Κέντρων. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι γυναίκες αυτές προτίμησαν να φέρουν...
02 Ιουνίου, 2019 - 9:48
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2019 - 9:49

Στο Κέντρο Βοήθειας Νέων Μητέρων ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Στο Κέντρο Βοήθειας Νέων Μητέρων ο Πατρ. Μόσχας

Το Κέντρο Βοήθειας Νεαρών Μητέρων στη Μονή Νεοδηβήτσι της Αγίας Πετρούπολης επισκέφθηκε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας που τέλεσε στη Μονή ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. “Το Πατριαρχείο μας έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δημιουργία τέτοιων Κέντρων. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι γυναίκες αυτές προτίμησαν να φέρουν στο κόσμο τα παιδιά τους από το να προβούν σε άλλες ενέργειες όπως είναι η έκτρωση. Για το λόγο αυτό η Εκκλησία οφείλει να τους δώσει τη ζεστή αγκαλιά και τη φροντίδα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος στην ομιλία του.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων