04/07/2023 04/07/2023 Χθες, Δευτέρα 3 Ιουλίου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, μετά από πρόσκληση του εκπροσώπου του Πατριάρχη Αντιοχείας στη Μόσχα, Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως κ. Νήφωνος, επισκέφθηκε το μετόχι της Ορθόδοξης Εκκλησία της Αντιόχειας στη ρωσική πρωτεύουσα, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και στον Μεγαλομάρτυρα Θεόδωρου τον...
04 Ιουλίου, 2023 - 11:05
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2023 - 11:15

Στο Μετόχι του Πατριαρχείου Αντιοχείας στη Μόσχα ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Στο Μετόχι του Πατριαρχείου Αντιοχείας στη Μόσχα ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ

Χθες, Δευτέρα 3 Ιουλίου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, μετά από πρόσκληση του εκπροσώπου του Πατριάρχη Αντιοχείας στη Μόσχα, Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως κ. Νήφωνος, επισκέφθηκε το μετόχι της Ορθόδοξης Εκκλησία της Αντιόχειας στη ρωσική πρωτεύουσα, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Αρχάγγελο Μιχαήλ και στον Μεγαλομάρτυρα Θεόδωρου τον Στρατηλάτη και βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχάγγελσκι.

Κατά την αδελφική συνομιλία, ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος και ο Μητροπολίτης κ. Νήφων συζήτησαν θέματα διμερών σχέσεων μεταξύ της Ρωσικής και της Αντιοχειανής Εκκλησίας και άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων