08/01/2020 08/01/2020 Το Νοσοκομείο Παίδων του Αγίου Βλαδίμηρου της Μόσχας επισκέφθηκε χθες (7/1) ανήμερα των Χριστουγέννων (με το παλαιό ημερολόγιο)ο Πατριάρχης Μόσχας καιΠασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος. Εκεί τον υποδέχθηκε η υπουργός Υγείας Βερόνικα Σκβόρτσοβα, ο διευθυντής του νοσοκομείου Σ. Ζαβαροχίν, γιατροί και διοικητικό προσωπικό. Παρών ήταν και ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου, Επίσκοπος...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 8:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 8:17

Στο Νοσοκομείο Παίδων ο Πατριάρχης Μόσχας

Διαδώστε:
Στο Νοσοκομείο Παίδων ο Πατριάρχης Μόσχας

Το Νοσοκομείο Παίδων του Αγίου Βλαδίμηρου της Μόσχας επισκέφθηκε χθες (7/1) ανήμερα των Χριστουγέννων (με το παλαιό ημερολόγιο)ο Πατριάρχης Μόσχας καιΠασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος.

Εκεί τον υποδέχθηκε η υπουργός Υγείας Βερόνικα Σκβόρτσοβα, ο διευθυντής του νοσοκομείου Σ. Ζαβαροχίν, γιατροί και διοικητικό προσωπικό. Παρών ήταν και ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας του Πατριαρχείου, Επίσκοπος Παντελεήμων.

Ο Πατριάρχης Μόσχας επισκέφθηκε την ομάδα εντατικής θεραπείας, αλλά και το τμήμα νεογνών συνομίλησε με τους γονείς και τους έδωσε την ευλογία του.  Επίσης, επισκέφθηκε θαλάμους νοσηλείας.

“Είμαι ευτυχής όταν επισκέπτομαι το νοσοκομείο την ημέρα των Χριστουγέννων για να συναντηθώ με εκείνους που λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη και με τους γιατρούς. Το κάνω πάντα στις εορτές και ελπίζω ότι οι επισκέψεις μου θα έχουν κάποιες θετικές συνέπειες” τόνισε ο Ρώσος Πατριάρχης, αναφερόμενος στις δύσκολες ώρες που βιώνουν οι γονείς, στην σημασία της πίστης αυτές τις στιγμές αλλά και στο έργο νοσηλευτών και γιατρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων