20/11/2019 20/11/2019 Τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο επισκέφθηκε χθες στην πατριαρχική κατοικία στη Μόσχα αντιπροσωπεία Καθηγουμένων ανδρώων και γυναικείων Σταυροπηγιακών Μονών του Πατριαρχείου. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ευχηθούν στον Προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα ετών από την ημέρα που εκάρη μοναχός. Ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος από τη πλευρά...
20 Νοεμβρίου, 2019 - 8:36
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2019 - 9:16

Στον Πατρ. Μόσχας αντιπροσωπεία Μοναστικών Αδελφοτήτων

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Μόσχας αντιπροσωπεία Μοναστικών Αδελφοτήτων

Τον Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο επισκέφθηκε χθες στην πατριαρχική κατοικία στη Μόσχα αντιπροσωπεία Καθηγουμένων ανδρώων και γυναικείων Σταυροπηγιακών Μονών του Πατριαρχείου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ευχηθούν στον Προκαθήμενο της Ρωσικής Εκκλησίας με αφορμή τη συμπλήρωση πενήντα ετών από την ημέρα που εκάρη μοναχός.

Ο Πατριάρχης κ.κ. Κύριλλος από τη πλευρά του ευχαρίστησε τους Καθηγουμένους για την επίσκεψη τους και την έκφραση αγάπης που εισπράττει πάντα από αυτούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων