30/03/2020 30/03/2020 Πρωτοβουλία για την στήριξη και βοήθεια των ευπαθών ομάδων, και κυρίως των ηλικιωμένων, αναλαμβάνει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία με τον συντονισμό του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας και του Τμήματος Νεολαίος της Μητροπόλεως Μόσχας. Σε μια προσπάθεια να διευκολύνουν τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων που βρίσκονται σε απομόνωση, εθελοντές από τις εκκλησίες της Μόσχας θα αγοράζουν και...
30 Μαρτίου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2020 - 8:39

Στο πλευρό των ηλικιωμένων η Ρωσική Εκκλησία

Διαδώστε:
Στο πλευρό των ηλικιωμένων η Ρωσική Εκκλησία

Πρωτοβουλία για την στήριξη και βοήθεια των ευπαθών ομάδων, και κυρίως των ηλικιωμένων, αναλαμβάνει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία με τον συντονισμό του Συνοδικού Τμήματος Φιλανθρωπίας και του Τμήματος Νεολαίος της Μητροπόλεως Μόσχας.
Σε μια προσπάθεια να διευκολύνουν τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων που βρίσκονται σε απομόνωση, εθελοντές από τις εκκλησίες της Μόσχας θα αγοράζουν και θα παραδίδουν σε αυτούς τρόφιμα, φάρμακα και προϊόντα προσωπικής υγιεινής και θα βοηθούν στην διεκπεραίωση άλλων επειγουσών αναγκών, όπως αναφέρει το Diaconia.ru .
Η δημιουργία εθελοντικών υπηρεσιών σε εκκλησίες για να βοηθήσει τους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους με χρόνια νοσήματα αποφασίστηκε από ομάδα εργασίας που τελεί υπό τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο, και στόχο έχει να συντονίσει τις δραστηριότητες των εκκλησιαστικών ιδρυμάτων στο πλαίσιο αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων