23/05/2019 23/05/2019 Το Στρασβούργο αναμένεται να επισκεφθεί στις 25 Μαΐου ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, όπου θα τελέσει λειτουργία στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων και θα συναντηθεί με την ηγεσία του Συμβουλίου της Ευρώπης. Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου Πατριάρχη, Αλεξάντερ Βολκόφ, προσθέτοντας ότι η λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή 26...
23 Μαΐου, 2019 - 8:02

Στο Στρασβούργο ο Πατριάρχης Μόσχας

Διαδώστε:
Στο Στρασβούργο ο Πατριάρχης Μόσχας

Το Στρασβούργο αναμένεται να επισκεφθεί στις 25 Μαΐου ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, όπου θα τελέσει λειτουργία στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων και θα συναντηθεί με την ηγεσία του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου Πατριάρχη, Αλεξάντερ Βολκόφ, προσθέτοντας ότι η λειτουργία θα τελεστεί την Κυριακή 26 Μαίου.
“Πρόκειται για μια πολυαναμενόμενη εκδήλωση για τους ενορίτες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Γαλλία” υπογράμμισε ο κ. Βολκόφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων