16/06/2023 16/06/2023 Συνάντηση μεταξύ του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιου, Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας και του Καρδινάλιου Πιέτρο Παρολίν, Γραμματέα Εξωτερικών της Αγίας Έδρας, έλαβε χώρα σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο Βατικανό. Ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος χαιρέτησε τον Υπουργό Εξωτερικών εκ μέρους του Αγιωτάτου Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Με...
16 Ιουνίου, 2023 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2023 - 14:57

Στο Βατικανό ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Αντώνιος

Διαδώστε:
Στο Βατικανό ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Αντώνιος

Συνάντηση μεταξύ του Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιου, Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας και του Καρδινάλιου Πιέτρο Παρολίν, Γραμματέα Εξωτερικών της Αγίας Έδρας, έλαβε χώρα σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο Βατικανό.

Ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος χαιρέτησε τον Υπουργό Εξωτερικών εκ μέρους του Αγιωτάτου Πατριάρχου Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Με τη σειρά του, ο Καρδινάλιος Parolin μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από τη συνάντηση με τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κατά την επίσκεψή του στη Ρωσία.

Κατά τη διάρκεια της μακράς συνομιλίας, που διεξήχθη σε θερμό κλίμα, σύμφωνα με το ΤΕΕΣ, οι δυο πλευρές συζήτησαν ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων των διμερών σχέσεων.

Φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων