16/04/2019 16/04/2019 Το Βατικανό επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις Εκκλησίας και Κοινωνίας του Πατριαρχείου Μόσχας Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Το ταξίδι έγινε με τη βοήθεια της Ρωσικής Πρεσβείας στο Βατικανό, και στόχο έχει να δημιουργηθούν επαφές με το Βατικανό σχετικά με την οργάνωση της...
16 Απριλίου, 2019 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2019 - 13:29

Στο Βατικανό ο Βλ. Λεγκόιντα του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Στο Βατικανό ο Βλ. Λεγκόιντα του Πατρ. Μόσχας

Το Βατικανό επισκέφθηκε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος για τις σχέσεις Εκκλησίας και Κοινωνίας του Πατριαρχείου Μόσχας Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Το ταξίδι έγινε με τη βοήθεια της Ρωσικής Πρεσβείας στο Βατικανό, και στόχο έχει να δημιουργηθούν επαφές με το Βατικανό σχετικά με την οργάνωση της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας στον τομέα της πληροφόρησης και των δημοσίων σχέσεων.

“Σκοπός της επίσκεψής μου είναι να συναντηθώ με συναδέλφους από τις σχετικές μονάδες του Βατικανού. Το καθήκον μου είναι να εξοικειωθώ με το πώς κατασκευάστηκε το σχετικό έργο στο Βατικανό “, δήλωσε ο κ. Λεγκόιντα και  πρόσθεσε: “Ανταλλάξαμε απόψεις για το τι συμβαίνει στον κόσμο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, πώς να οικοδομήσουμε έναν διάλογο με την κοινωνία, να συμφωνήσουμε σε συνεχή αλληλεπίδραση. Έχουμε δημιουργήσει πολύ καλή επαφή “.

.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων