08/09/2019 08/09/2019 Τον Καθεδρικό Ναό της Βουδαπέστης επισκέφθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, ο οποίος πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες επίσκεψη στην Ουγγαρία κατόπιν ευλογίας του Πατριάρχου Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου. Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα έργα αποκατάστασης που έχουν ξεκινήσει από τότε που ίδιος ήταν επικεφαλής της ουγγρικής επισκοπής του Πατριαρχείου...
08 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:41

Στον Καθεδρικό Ναό της Βουδαπέστης ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Στον Καθεδρικό Ναό της Βουδαπέστης ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Τον Καθεδρικό Ναό της Βουδαπέστης επισκέφθηκε χθες ο Σεβ. Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, ο οποίος πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες επίσκεψη στην Ουγγαρία κατόπιν ευλογίας του Πατριάρχου Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα έργα αποκατάστασης που έχουν ξεκινήσει από τότε που ίδιος ήταν επικεφαλής της ουγγρικής επισκοπής του Πατριαρχείου της Μόσχας.

Μάλιστα ο Μητροπολίτης κ. Ιλαρίων δεν δίστασε να ανέβει στις σκαλωσιές του εργοταξίου προκειμένου να δει από κοντά την ολοκλήρωση του τρούλου με τον επιχρυσωμένο σταυρό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων