21/06/2019 21/06/2019 Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Ουγγαρίας, Ζλοτ Ζεμέτι συναντήθηκε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, στα γραφεία του ΤΕΕΣ στη Μόσχα. Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας, καλωσορίζοντας τον Ούγγρο αξιωματούχο , σημείωσε ότι τον γνωρίζει και πολλά χρόνια: «Όταν ήμουν επίσκοπος στην Ουγγαρία, αναλάβατε τη θέση του...
21 Ιουνίου, 2019 - 11:02

Στον Μητρ. Ιλαρίωνα, αντιπροσωπεία από την Ουγγαρία

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Ιλαρίωνα, αντιπροσωπεία από την Ουγγαρία

Με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Ουγγαρίας, Ζλοτ Ζεμέτι συναντήθηκε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων, στα γραφεία του ΤΕΕΣ στη Μόσχα.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας, καλωσορίζοντας τον Ούγγρο αξιωματούχο , σημείωσε ότι τον γνωρίζει και πολλά χρόνια: «Όταν ήμουν επίσκοπος στην Ουγγαρία, αναλάβατε τη θέση του Υπουργού Θρησκευμάτων. Συναντηθήκαμε επανειλημμένα και μίλησα για διάφορα θέματα σχετικά με την Ουγγρική Μητρόπολη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας » είπε και πρόσθεσε ότι η Ρωσική Εκκλησία εκτιμά ιδιαίτερα τη θέση του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν σχετικά με το θέμα της προστασίας και της πραγματικής βοήθειας προς τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων