12/04/2022 12/04/2022 Με την Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στη Ρωσία, D. Bronnert, συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.  Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, ανέφερε στην εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου τη συνομιλία που είχε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στις 16...
12 Απριλίου, 2022 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/04/2022 - 10:55

Στον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στη Ρωσία

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ η Πρέσβης του Ηνωμένου Βασιλείου στη Ρωσία

Με την Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στη Ρωσία, D. Bronnert, συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. 

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Μητροπολίτης Ιλαρίων, ανέφερε στην εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου τη συνομιλία που είχε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στις 16 Μαρτίου με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπουρι Τζάστιν Γουέλμπι, καθώς και άλλες πρωτοβουλίες στη γραμμή του διαλόγου μεταξύ των Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία και της αγγλικανικής εκκλησίας.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση ενώ παρατέθηκαν και μια σειρά άλλα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στο τέλος της συνάντησης, οι δυο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων