24/04/2020 24/04/2020 Τις εργασίες που τελούνται για την περάτωση του Ιερού Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επιθεώρησε ο υπουργός Άμυνας της χώρας Στρατηγός Σεργκέι Σόϊγκου Ο μεγαλοπρεπής αυτός ναός χτίζεται στο Πατριωτικό Πάρκο κοντά στη Μόσα, προς τιμή της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Μαζί του ήταν ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα συνεργασίας...
24 Απριλίου, 2020 - 8:49
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2020 - 8:11

Στον Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ρώσος Υπ. Άμυνας

Διαδώστε:
Στον Ναό των Ενόπλων Δυνάμεων ο Ρώσος Υπ. Άμυνας

Τις εργασίες που τελούνται για την περάτωση του Ιερού Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, επιθεώρησε ο υπουργός Άμυνας της χώρας Στρατηγός Σεργκέι Σόϊγκου
Ο μεγαλοπρεπής αυτός ναός χτίζεται στο Πατριωτικό Πάρκο κοντά στη Μόσα, προς τιμή της νίκης στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.


Μαζί του ήταν ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα συνεργασίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας Επίσκοπος Κλιν κ. Στέφανος, καθώς και οι επικεφαλής των διαφόρων τομέων κατασκευής του Ναού.
Στην παρούσα φάση ολοκληρώνονται οι εργασίες για την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση του ναού, και παρά τους περιορισμούς και τα ειδικά μέτρα λόγω πανδημίας το η κατασκευή προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων