09/12/2019 09/12/2019 Με τον διοικητή της περιφέρειες του Καλίνιγκραντ Άντον Αντρέγιεβιτς Αλιχάνοφ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. “Για εμάς, για τους κατοίκους της περιοχής του Καλίνινγκραντ, είναι πάντα μεγάλη χαρά όταν η Αγιότητά σας μας επισκέπτεται ” δήλωσε ο κ. Αλιχάνοφ καλωσορίζοντας στην περιφέρεια τον Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας και πρόσθεσε: “Είπατε...
09 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2019 - 8:54

Στον Πατρ. Μόσχας ο διοικητής του Καλίνιγκραντ

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Μόσχας ο διοικητής του Καλίνιγκραντ

Με τον διοικητή της περιφέρειες του Καλίνιγκραντ Άντον Αντρέγιεβιτς Αλιχάνοφ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

“Για εμάς, για τους κατοίκους της περιοχής του Καλίνινγκραντ, είναι πάντα μεγάλη χαρά όταν η Αγιότητά σας μας επισκέπτεται ” δήλωσε ο κ. Αλιχάνοφ καλωσορίζοντας στην περιφέρεια τον Προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας και πρόσθεσε: “Είπατε σήμερα στο κήρυγμά σας ότι είμαστε μια ειδική περιοχή, ότι βρισκόμαστε κοντά σε άλλα κράτη. Σε αυτή την επικοινωνία με τους γείτονες, με άλλους πολιτισμούς, πρέπει πάντα να θυμόμαστε και να ενισχύουμε τον πολιτισμό μας, την πνευματικότητά μας. Και εδώ, φυσικά, ο ρόλος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ηγετικός και κύριος, συμπεριλαμβανομένης της ανατροφής των παιδιών μας, της νέας γενιάς”.

Απαντώντας, ο Πατριάρχης Μόσχας εξέφρασε την βαθιά ικανοποίησή του φια τις σχέσεις μεταξύ της Ορθόδοξης Εκκλησίας και του ρωσικού κράτους “στη γη του Καλίνινγκραντ” εξαίρωντας κυρίως τον ρόλο του κ. Αλιχάνοφ σε αυτό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων