31/10/2019 31/10/2019 Με τον πρόεδρο της Κούβας Μιγκέλ Ντίας Κανέλ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος. Χαιρετίζοντας τον Πρόεδρο της Κούβας, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης, τον  συνεχάρη την εκλογή του ως προέδρου της χώρας. “Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά ικανοποίησή μου για τις αλλαγές που γίνονται σήμερα στην Κούβα”, συνέχισε ο...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 8:29
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2019 - 8:49

Στον Πατριάρχη Μόσχας ο Πρόεδρος της Κούβας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Μόσχας ο Πρόεδρος της Κούβας

Με τον πρόεδρο της Κούβας Μιγκέλ Ντίας Κανέλ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος.

Χαιρετίζοντας τον Πρόεδρο της Κούβας, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης, τον  συνεχάρη την εκλογή του ως προέδρου της χώρας.

“Θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά ικανοποίησή μου για τις αλλαγές που γίνονται σήμερα στην Κούβα”, συνέχισε ο Ρώσος Πατριάρχης και πρόσθεσε: «Εγκρίθηκε ένα νέο Σύνταγμα το οποίο άνοιξε νέες ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης και δημιούργησε ένα αρκετά σταθερό σύστημα διακυβέρνησης».

Μάλιστα, υπενθύμισε ότι είχε επισκεφθεί την Κούβα 1998, το 2004 και το 2008, ως πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Κούβας ευχαρίστησε τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας για συνάντηση και του μετέφερε χαιρετισμό από τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Κούβας, Ραούλ Κάστρο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων