02/02/2021 02/02/2021 Με τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη συμπλήρωση των 12 χρόνων στον Πατριαρχικό Θρόνο. Προσφέροντάς του μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα, του ευχήθηκε για την εν λόγω επέτειο και σύμφωνα με την ανακοίνωση του πατριαρχείου Μόσχας, ρώτησε να...
02 Φεβρουαρίου, 2021 - 8:57
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2021 - 9:01

Στον Πατριάρχη Μόσχας ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Μόσχας ο Βλαντιμίρ Πούτιν

Με τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη συμπλήρωση των 12 χρόνων στον Πατριαρχικό Θρόνο.
Προσφέροντάς του μια ανθοδέσμη με λευκά τριαντάφυλλα, του ευχήθηκε για την εν λόγω επέτειο και σύμφωνα με την ανακοίνωση του πατριαρχείου Μόσχας, ρώτησε να μάθει για την υγεία του:
«Σας ευχαριστώ ειλικρινά. Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω. Είμαι σε καλή υγεία», απάντησε ο Μακαριώτατος.

Τον Προκαθήμενο της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας επισκέφθηκε και ο πρωθυπουργός της χώρας Μιχαήλ Μισούστιν.
«Σήμερα είναι η επέτειος του ενθρονισμού σας και σας συγχαίρω ειλικρινά. Οι μέρες που περνάμε δεν είναι εύκολες τώρα, και εσείς, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, κάνετε τα πάντα έτσι ώστε οι άνθρωποι σε μια τόσο δύσκολη στιγμή να έχουν πίστη, ελπίδα, και φυσικά να επιβεβαιώνουν τις υψηλότερες αξίες, όπως η αγάπη, το έλεος, η συμπόνια” είπε ο κ. Μισούστιν.


Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη στον ρόλο του Πατριάρχη και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην αποκατάσταση ιστορικών πολιτιστικών μνημείων.
Τέλος, του πρόσφερε επίσης μία ανθοδέσμηνη με λευκά τριαντάφυλλα και του ευχήθηκε υγεία, καλή τύχη και μακροζωία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων