31/08/2019 31/08/2019 Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας ευχήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος με αφορμή τη συμπλήρωση των 65 γενεθλίων του. Στην επιστολή που απέστειλε ο Σεβασμιάτατος μεταξύ άλλων αναφέρει: “Όλη σας η ζωή είναι αφιερωμένη στην υπηρεσία του Λευκορωσικού λαού. Με το παράδειγμά σας όλα αυτά τα χρόνια δουλεύεται ακούραστα για το...
31 Αυγούστου, 2019 - 16:07
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2019 - 15:57

Στον Πρόεδρο της Λευκορωσίας ευχήθηκε ο Μητρ. Μινσκ

Διαδώστε:
Στον Πρόεδρο της Λευκορωσίας ευχήθηκε ο Μητρ. Μινσκ

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας ευχήθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος με αφορμή τη συμπλήρωση των 65 γενεθλίων του.

Στην επιστολή που απέστειλε ο Σεβασμιάτατος μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Όλη σας η ζωή είναι αφιερωμένη στην υπηρεσία του Λευκορωσικού λαού. Με το παράδειγμά σας όλα αυτά τα χρόνια δουλεύεται ακούραστα για το καλό της πατρίδας και καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσετε την ειρηνική συνύπαρξη με τους γειτονικούς λαούς και την ευημερία στην κοινωνία της Λευκορωσίας. Σας είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες γι’ αυτό. Επιτρέψτε μου να εκφράσω ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη για την προσοχή σας στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Λευκορωσίας και τη βοήθεια σας για την υλοποίηση εκκλησιαστικών πρωτοβουλιών με στόχο την πνευματική διαφώτιση του λαού μας, την ενίσχυση των πατριωτικών αρχών και των ηθικών αρχών στην κοινωνία της Λευκορωσίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων