27/05/2019 27/05/2019 Επίσημη επίσκεψη στο Στρασβούργο πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος, ο οποίο χθες ετέλεσε θεία λειτουργία στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων. “Σήμερα ένα ιστορικό γεγονός συμβαίνει για τους Ορθόδοξους που ζουν στο Στρασβούργο”, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η νέα εκκλησία θα γίνει ένας άλλος χώρος...
27 Μαΐου, 2019 - 8:02

Στους Αγίους Πάντες στο Στρασβούργο ο Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Στους Αγίους Πάντες στο Στρασβούργο ο Πατρ. Μόσχας

Επίσημη επίσκεψη στο Στρασβούργο πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος, ο οποίο χθες ετέλεσε θεία λειτουργία στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων.

“Σήμερα ένα ιστορικό γεγονός συμβαίνει για τους Ορθόδοξους που ζουν στο Στρασβούργο”, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η νέα εκκλησία θα γίνει ένας άλλος χώρος συνεργασίας μεταξύ Ορθοδοξίας και Καθολικισμού στη Γαλλία.

«Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τα έργα του Πάπα Φραγκίσκου και της Καθολικής επισκοπής και παρακολουθούμε προσεκτικά την πνευματική τάξη της Δυτικής Ευρώπης” υπογράμμισε και πρόσθεσε: “Πιστεύω ότι πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας για την ενίσχυση του Χριστιανισμού”.
Ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας έφθασε στη Γαλλία για επίσκεψη το περασμένο Σάββατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων