28/02/2020 28/02/2020 «Στην διοίκηση των ιταλικών ενοριών του Πατριαρχείου Μόσχας με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούν την εξάπλωση του κορονοϊού στις βόρειες περιοχές της Ιταλίας, όπου βρίσκονται οι περισσότερες ενορίες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας», δήλωσε ο Μητροπολίτης Χερσονήσου και Δυτικής Ευρώπης κ. Αντώνιος (σ.σ. του Πατριαρχείου Μόσχας). Οι ιερείς και οι ενορίτες προσεύχονται για την ίαση των ασθενών και για...
28 Φεβρουαρίου, 2020 - 20:14
Τελευταία ενημέρωση: 28/02/2020 - 20:03

«Στους ιερείς εγκαίρως δόθηκε η οδηγία να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρχών”

Διαδώστε:
«Στους ιερείς εγκαίρως δόθηκε η οδηγία να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρχών”
«Στην διοίκηση των ιταλικών ενοριών του Πατριαρχείου Μόσχας με μεγάλη ανησυχία παρακολουθούν την εξάπλωση του κορονοϊού στις βόρειες περιοχές της Ιταλίας, όπου βρίσκονται οι περισσότερες ενορίες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας», δήλωσε ο Μητροπολίτης Χερσονήσου και Δυτικής Ευρώπης κ. Αντώνιος (σ.σ. του Πατριαρχείου Μόσχας).
Οι ιερείς και οι ενορίτες προσεύχονται για την ίαση των ασθενών και για την γρήγορη λήξη της επιδημίας.
«Στους ιερείς εγκαίρως δόθηκε η οδηγία να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των αρχών και σχολαστικά να τηρούν τις σχετικές εντολές που αποσκοπούν στην αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού», τόνισε ο εν λόγω Αρχιερέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων