31/05/2019 31/05/2019 Ξεκίνησε το έργο της η Σχολή Υιοθεσιών “Η Αγάπη” του Τμήματος Φιλανθρωπίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αγίας Πετρούπολης. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια ιδρύματα, η Σχολή θα προετοιμάσει επίσης τους υποψήφιους ανάδοχους να υποδεχθούν παιδιά με ειδικές ανάγκες στην οικογένεια. Εκπαιδευτικά, ομαδικά και ατομικά μαθήματα θα διεξάγονται από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, δικηγόρους, γιατρούς και ιερείς –...
31 Μαΐου, 2019 - 10:21

Σχολή υιοθεσίας από την Μητρ. Αγίας Πετρούπολης

Διαδώστε:
Σχολή υιοθεσίας από την Μητρ. Αγίας Πετρούπολης

Ξεκίνησε το έργο της η Σχολή Υιοθεσιών “Η Αγάπη” του Τμήματος Φιλανθρωπίας της Ιεράς Μητροπόλεως Αγίας Πετρούπολης.

Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια ιδρύματα, η Σχολή θα προετοιμάσει επίσης τους υποψήφιους ανάδοχους να υποδεχθούν παιδιά με ειδικές ανάγκες στην οικογένεια.

Εκπαιδευτικά, ομαδικά και ατομικά μαθήματα θα διεξάγονται από ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, δικηγόρους, γιατρούς και ιερείς – πολλοί από τους οποίους είναι υιοθετημένοι οι ίδιοι.

Σε κανονικές τάξεις για 2 μήνες, οι υποψήφιοι γονείς θα μελετήσουν τις ανάγκες του υιοθετημένου παιδιού, τη δομή των οικογενειακών ρόλων, τα στάδια της προσαρμογής, τις ιατρικές πτυχές της φροντίδας των παιδιών και τα βασικά στοιχεία της νομοθεσίας.
Το νέο σχολείο έχει επίσημη άδεια από το κράτος και το πρόγραμμά του εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής της Αγίας Πετρούπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων