16/05/2024 16/05/2024 Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας συνεχάρη, με μήνυμά του, τον Σεργκέι Λαβρόφ για τον επαναδιορισμό του στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας “Σας συγχαίρω θερμά για τον επαναδιορισμό σας στη θέση του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας! Η εμπιστοσύνη που σας δείχνει η ηγεσία της χώρας μαρτυρεί...
16 Μαΐου, 2024 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024 - 16:16

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ για τον επαναδιορισμό του Σεργκέι Λαβρόφ στο Υπουργείο Εξωτερικών

Διαδώστε:
Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ για τον επαναδιορισμό του Σεργκέι Λαβρόφ στο Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας συνεχάρη, με μήνυμά του, τον Σεργκέι Λαβρόφ για τον επαναδιορισμό του στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας

“Σας συγχαίρω θερμά για τον επαναδιορισμό σας στη θέση του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας! Η εμπιστοσύνη που σας δείχνει η ηγεσία της χώρας μαρτυρεί για άλλη μια φορά την υψηλή σας θέση στη Ρωσία και στον κόσμο. Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός σας, η σοφία και η σκληρή δουλειά, η ικανότητά σας να επιτυγχάνετε τους στόχους σας, είναι τα κατάλληλα εφόδια ιδιαίτερα στην τρέχουσα δύσκολη διεθνή συγκυρία”, αναφέρεται στο μήνυμα.

“Σας εύχομαι, αγαπητέ Σεργκέι Λαβρόφ, υγεία, ειρήνη και ευημερία, να έχετε την αμέριστη βοήθεια του Θεού στην υψηλή και υπεύθυνη υπηρεσία προς την πατρίδα”, καταλήγει ο Σεβασμιώτατος.

Σημειώνεται ότι ο Λαβρόφ ανέλαβε τη θέση του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας υπό τον Πούτιν το 2004 και την έχει διατηρήσει σε κάθε νέο υπουργικό συμβούλιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων