04/01/2024 04/01/2024 Τα συλλυπητήριά του προς τον Αλί Χαμενεΐ, ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν και τον Εμπραχίμ Ραϊσί, Πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στην πόλη Κερμάν (820 χλμ. νοτιοανατολικά της Τεχεράνης). “Είμαι βαθιά λυπημένος από την είδηση ​​της τρομοκρατικής επίθεσης που...
04 Ιανουαρίου, 2024 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2024 - 18:05

Συλληπήτηρια Πατριάρχη Μόσχας στον Πρόεδρο του Ιράν για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης

Διαδώστε:
Συλληπήτηρια Πατριάρχη Μόσχας στον Πρόεδρο του Ιράν για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης

Τα συλλυπητήριά του προς τον Αλί Χαμενεΐ, ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν και τον Εμπραχίμ Ραϊσί, Πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, εξέφρασε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος για τα θύματα της βομβιστικής επίθεσης στην πόλη Κερμάν (820 χλμ. νοτιοανατολικά της Τεχεράνης).

“Είμαι βαθιά λυπημένος από την είδηση ​​της τρομοκρατικής επίθεσης που διαπράχθηκε στην ιρανική πόλη Κερμάν. Ως αποτέλεσμα του εγκλήματος, πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν. Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Παρακαλούμε να μεταφέρετε λόγια συμπαράστασης και παρηγοριάς στις οικογένειες των θανόντων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Είθε ο πανάγαθος Δημιουργός να τους παρηγορεί σε στιγμές θλίψης και πόνου”, αναφέρει το μήνυμα του Μακαριωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων