24/05/2020 24/05/2020 Τα συλλυπητήρια του προς τον Πρόεδρο του Πακιστάν, Αρίφ Αλβί και τον Πρωθυπουργό της χώρας, Ίμραν Χαν για το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 στο Καράτσι, εξέφρασε με μήνυμα του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος. Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα...
24 Μαΐου, 2020 - 16:59
Τελευταία ενημέρωση: 24/05/2020 - 22:25

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για την αεροπορική τραγωδία

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για την αεροπορική τραγωδία

Τα συλλυπητήρια του προς τον Πρόεδρο του Πακιστάν, Αρίφ Αλβί και τον Πρωθυπουργό της χώρας, Ίμραν Χαν για το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα που συνέβη την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 στο Καράτσι, εξέφρασε με μήνυμα του ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος.

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας αναφέρει:

“Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε και κύριε Πρωθυπουργέ!

Είμαι στεναχωρημένος από την είδηση για την συντριβή ενός επιβατικού αεροσκάφους κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης του Καράτσι στο νότιο Πακιστάν.

Μια τρομακτική τραγωδία στοίχισε την ζωή επιβατών και πληρώματος στο αεροσκάφος. Επιπλέον, ως αποτέλεσμα της συντριβής, κάτοικοι σπιτιών στα οποία κατέπεσε το αεροσκάφος υπέφεραν.

Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου σε εσάς και στον λαό του Πακιστάν. Σας ζητώ να μεταφέρετε τα λόγια υποστήριξης και παρηγοριάς στις οικογένειες και στους φίλους των θυμάτων. Εύχομαι σε όλους τους πληγέντες ταχεία ανάρρωση.

Μετά τιμής

Κύριλλος, Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών”

 

 

Τουλάχιστον 97 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη συντριβή ενός Airbus A320 σε συνοικία του Καράτσι, της μεγάλης πόλης του νότιου Πακιστάν, σύμφωνα με έναν νέο απολογισμό που ανακοινώθηκε χθες από τις τοπικές αρχές.

Το αεροπλάνο της εταιρείας Pakistan International Airlines (PIA) συνετρίβη πάνω σε σπίτια ενώ προσέγγιζε στο αεροδρόμιο του Καράτσι. Ο τελευταίος απολογισμός, που κάνει λόγο για 97 νεκρούς και δύο επιζώντες, περιλαμβάνει όλους τους επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος του αεροπλάνου, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές υπηρεσίες της επαρχίας Σιντ, πρωτεύουσα της οποίας είναι το Καράτσι. Ένα τοπικό νοσοκομείο έκανε εξάλλου λόγο για ανθρώπους που σκοτώθηκαν στο έδαφος.

Το αεροπλάνο προερχόταν από τη Λαχόρη, στο βόρειο Πακιστάν, και μετέφερε 99 ανθρώπους, σύμφωνα με την PIA.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων