09/09/2023 10/09/2023 Συλλυπητήρια εκφράζει ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος σε μήνυμα του προς τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ’ για τον φονικό σεισμό μεγέθους 7 βαθμών που συγκλόνισε την Αφρικανική χώρα τη νύκτα της Παρασκευής προς Σάββατο, με τους νεκρούς να ανέρχονται σε 2.012 σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών. Αναλυτικά...
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2023 - 3:47

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τον φονικό σεισμό στο Μαρόκο

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τον φονικό σεισμό στο Μαρόκο

Συλλυπητήρια εκφράζει ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος σε μήνυμα του προς τον βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ’ για τον φονικό σεισμό μεγέθους 7 βαθμών που συγκλόνισε την Αφρικανική χώρα τη νύκτα της Παρασκευής προς Σάββατο, με τους νεκρούς να ανέρχονται σε 2.012 σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Αναλυτικά το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου:

«Μεγαλειότατε!

Με πόνο στην καρδιά μου πληροφορήθηκα την είδηση ​​του φρικτού σεισμού στο Μαρόκο, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να σκοτωθούν και να τραυματιστούν και πολλά κτίρια να καταστραφούν, συμπεριλαμβανομένου του παλαιού τμήματος της πόλης του Μαρακές, το οποίο περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Συμπάσχω ειλικρινά με όλους όσους επλήγησαν από αυτή την οδύνη, ιδιαίτερα εκείνους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στην τραγωδία.

Εύχομαι ο Ελεήμων Κύριος να ενισχύσει τα χέρια των γιατρών που τώρα παλεύουν για τις ζωές των πληγέντων , να παρηγορήσει τους πενθούντες και να τους δώσει το κουράγιο να υπομείνουν με αξιοπρέπεια τη δύσκολη δοκιμασία.

Με θερμά συλλυπητήρια

+ΚYΡΙΛΛΟΣ,
ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων