06/03/2021 06/03/2021 Συλλυπητήρια επιστολή προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κυρού Αθανασίου (Γέφτιτς), απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κύριλλος. Αναλυτικά, η επιστολή του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ρωσίας αναφέρει: Μακαριώτατε, αγαπητέ εν Κυρίω Αδελφέ και Συλλειτουργέ, Εκ μέρους της Ιεραρχίας, της...
06 Μαρτίου, 2021 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2021 - 15:08

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τον μακαριστό πρ. Ερζεγοβίνης

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας για τον μακαριστό πρ. Ερζεγοβίνης

Συλλυπητήρια επιστολή προς τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Σερβίας κ.κ. Πορφύριο για την εις Κύριον εκδημία του μακαριστού Επισκόπου πρώην Ζαχουμίου και Ερζεγοβίνης κυρού Αθανασίου (Γέφτιτς), απέστειλε ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κύριλλος.

Αναλυτικά, η επιστολή του Προκαθημένου της Εκκλησίας της Ρωσίας αναφέρει:

Μακαριώτατε, αγαπητέ εν Κυρίω Αδελφέ και Συλλειτουργέ,

Εκ μέρους της Ιεραρχίας, της επιστημονικής και θεολογικής κοινότητας, καθώς και της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρωσίας, Σας εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια για την κοίμηση του μακαριστού Επισκόπου κυρού Αθανασίου (Γέφτιτς). Προσεύχομαι για την ανάπαυση της ψυχής του μακαριστού.

Με αδελφική αγάπη εν Κυρίω, διατελώ
+ο Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών
Κύριλλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «ύστατο χαίρε» στον Επίσκοπο Αθανάσιο Γιέφτιτς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων