22/07/2021 22/07/2021 Με μήνυμα του προς τον Βασιλιά του Βελγίου Φίλιππο, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, εκφράζει τη συμπαράσταση του σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν ολόκληρες περιοχές του Βελγίου, καθώς και τα βαθιά του συλλυπητήρια. Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας αναφέρει: Με μεγάλη ανησυχία πληροφορήθηκα για τις...
22 Ιουλίου, 2021 - 9:08
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 8:57

Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας προς τον Βασιλιά του Βελγίου

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια Πατριάρχη Μόσχας προς τον Βασιλιά του Βελγίου

Με μήνυμα του προς τον Βασιλιά του Βελγίου Φίλιππο, ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος, εκφράζει τη συμπαράσταση του σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν ολόκληρες περιοχές του Βελγίου, καθώς και τα βαθιά του συλλυπητήρια.

Αναλυτικά, το συλλυπητήριο μήνυμα του Πατριάρχη Μόσχας αναφέρει:

Με μεγάλη ανησυχία πληροφορήθηκα για τις πλημμύρες που πλήττουν τώρα την Ευρώπη. Το νερό προκάλεσε σοβαρές καταστροφές στο Βασίλειο του Βελγίου. Ως αποτέλεσμα της καταστροφής, άνθρωποι ξεψύχησαν και υπέφεραν, πολλοί έχασαν τις περιουσίες τους και έμειναν άστεγοι. Παρακαλώ δεχθείτε τα βαθιά μου συλλυπητήρια για την συνεχιζόμενη τραγωδία.

Σας ζητώ επίσης να μεταφέρετε την υποστήριξη και την συμπόνια σε όσους επλήγησαν από αυτή την καταστροφή. H Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας προσεύχεται για να ξεπεραστούν οι συνέπειες της καταστροφής συμπάσχοντας με τον Βελγικό λαό και ελπίζοντας ότι ο Οικτίρμων Θεός θα ενισχύσει τους ειδικούς των σωστικών συνεργείων, τους γιατρούς που μάχονται για τις ζωές των θυμάτων και θα παρηγορήσει όλους όσους έχασαν τους αγαπημένους τους αυτές τις δύσκολες ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων