13/05/2020 13/05/2020 Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους θανάτους που προκλήθηκαν από πυρκαγιά στο νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου στην Αγία Πετρούπολη χθες. Προς τον Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης A.D. Μπεγλόφ και τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στην Αγία Πετρούπολη «Αγαπητέ Αλεξάντρ Ντμίτριεβιτς, Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, Με...
13 Μαΐου, 2020 - 22:07
Τελευταία ενημέρωση: 13/05/2020 - 22:15

Συλλυπητήριο του Πατρ. Μόσχας για την πυρκαγιά στην Αγ. Πετρούπολη

Διαδώστε:
Συλλυπητήριο του Πατρ. Μόσχας για την πυρκαγιά στην Αγ. Πετρούπολη

Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, κ.κ. Κύριλλος, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τους θανάτους που προκλήθηκαν από πυρκαγιά στο νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου στην Αγία Πετρούπολη χθες.

Προς τον Κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης A.D. Μπεγλόφ

και τους συγγενείς των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος στην Αγία Πετρούπολη

«Αγαπητέ Αλεξάντρ Ντμίτριεβιτς,

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές,

Με μεγάλη θλίψη έλαβα τα τραγικά νέα για τους θανάτους εξαιτίας της φωτιάς που ξέσπασε στο νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου στην Αγία Πετρούπολη.

Συμπάσχω βαθύτατα με όλους εκείνους που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε αυτή τη φοβερή θλίψη κι εκφράζω την ελπίδα ότι οι Αρχές της βόρειας πρωτεύουσας (σ.σ. Αγίας Πετρούπολης), με την πνευματική υποστήριξη του Σεβασμιωτάτου της Μητροπόλεως της Αγίας Πετρούπολης, θα παρέχουν όλη την απαραίτητη βοήθεια στα θύματα και τους συγγενείς των θυμάτων. Είθε ο Κύριος να τους παρηγορήσει στη θλίψη.

Προσεύχομαι στον Ελεήμονα Σωτήρα μας Ιησού Χριστό για την ανάπαυση των ψυχών των αδελφών μας στους ουρανούς, όπου αιωνίως λάμπει το φως του προσώπου του Θεού.

Με εκτίμηση

+ Κύριλλος, Πατριαρχείο Μόσχας»

Στην πυρκαγιά, που ξέσπασε το πρωί της 12ης Μαΐου στο Νοσοκομείο του Αγίου Γεωργίου στην Αγία Πετρούπολη, έχασαν τη ζωή τους πέντε άτομα. Συλλυπητήρια επιστολή προς τον κυβερνήτη της Αγίας Πετρούπολης, αλλά και τους συγγενείς και φίλους των θυμάτων, έστειλε και ο Μητροπολίτης Αγίας Πετρούπολης Βαρσανόφιος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων