17/02/2023 17/02/2023 Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας στον Πατριάρχη Αντιοχείας στη Δαμασκό Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Βασίλτσεφ επισκέφθηκε τον Πρέσβη της Ρωσίας στη Συρία Αλεξάντερ Εφίμοφ στην κατοικία του στη Δαμασκό την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τραγικές συνέπειες των σεισμών της 6ης Φεβρουαρίου σε Συρία και Τουρκία, καθώς και τρέχοντα θέματα συνεργασίας...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 17:36

Συνάντηση εκπροσώπου του Πατριάρχη Μόσχας με τον Ρώσο Πρέσβη στη Συρία

Διαδώστε:
Συνάντηση εκπροσώπου του Πατριάρχη Μόσχας με τον Ρώσο Πρέσβη στη Συρία

Ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας στον Πατριάρχη Αντιοχείας στη Δαμασκό Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Βασίλτσεφ επισκέφθηκε τον Πρέσβη της Ρωσίας στη Συρία Αλεξάντερ Εφίμοφ στην κατοικία του στη Δαμασκό την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι τραγικές συνέπειες των σεισμών της 6ης Φεβρουαρίου σε Συρία και Τουρκία, καθώς και τρέχοντα θέματα συνεργασίας μεταξύ της Αντιπροσωπείας της Εκκλησίας της Ρωσίας και της Ρωσικής Πρεσβείας στη Συρία.

Ο Αρχιμανδρίτης Φίλιππος επέδωσε στον Ρώσο Πρέσβη ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους του Γραφείου Αντιπροσωπεύσεως της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στη Δαμασκό, για την συνδρομή του στην οργάνωση της επίσκεψης του Προέδρου του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ κ. Αντωνίου στο Πατριαρχείο Αντιοχείας τον περασμένο Ιανουάριο.

Στη συνάντηση παρέστη επίσης ο Α’ Γραμματέας της Ρωσίας στη Συρία Τ.Α. Μπόκοφ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων