17/06/2022 17/06/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαντυμανσίισκ και Σουργούτ κ. Παύλο συνάντησε χθες, 16 Ιουνίου 2022, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στην Πατριαρχική Κατοικία στη Μονή Ντανίλοφ στη Μόσχα. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα ολοκλήρωσης της κατασκευής του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στην πόλη Σουργκούτ και η ανάπτυξη της εκκλησιαστικής ζωής...
17 Ιουνίου, 2022 - 12:14
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2022 - 12:21

Συνάντηση εργασίας του Πατριάρχη Κύριλλου με τον Μητροπολίτη Χαντυμανσίισκ και Σουργούτ

Διαδώστε:
Συνάντηση εργασίας του Πατριάρχη Κύριλλου με τον Μητροπολίτη Χαντυμανσίισκ και Σουργούτ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χαντυμανσίισκ και Σουργούτ κ. Παύλο συνάντησε χθες, 16 Ιουνίου 2022, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος στην Πατριαρχική Κατοικία στη Μονή Ντανίλοφ στη Μόσχα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα ολοκλήρωσης της κατασκευής του Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδας στην πόλη Σουργκούτ και η ανάπτυξη της εκκλησιαστικής ζωής στις επισκοπές της Μητρόπολης Χαντυμανσίισκ, καθώς και στη Μητρόπολη Φιλιππίνων-Βιετνάμ, καθώς στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Παύλο το 2019 ανατέθηκε και η διαχείριση αυτής της επαρχίας, η οποία ανήκει στην Εξαρχία εν Νοτιοανατολική Ασία του Πατριαρχείου Μόσχας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων