12/07/2022 12/07/2022 Με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος.  Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας σε καλό κλίμα όπως αναφέρει το mospat.ru. Στο πλαίσιο της συνάντησης οι συμμετέχοντες συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Από την πλευρά του Τμήματος Εξωτερικών...
12 Ιουλίου, 2022 - 12:18
Τελευταία ενημέρωση: 12/07/2022 - 12:23

Συνάντηση Λαβρόφ-Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Αντωνίου

Διαδώστε:
Συνάντηση Λαβρόφ-Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ Αντωνίου

Με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, συναντήθηκε χθες ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας σε καλό κλίμα όπως αναφέρει το mospat.ru. Στο πλαίσιο της συνάντησης οι συμμετέχοντες συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Από την πλευρά του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, στη συνάντηση συμμετείχε επίσης οι Αντιπρόεδροι Πρωθιερέας π. Νικολάι Μπαλασόφ

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος Σχέσεων με τα Θέματα της Ομοσπονδίας, του Κοινοβουλίου και των Δημόσιων Ενώσεων S.V. Grigoriev και λοιπούς θεσμικούς εκπροσώπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων