09/08/2019 09/08/2019 Στις Φιλιππίνες βρίσκεται ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων. Φθάνοντας στο αεροδρόμιο της Μανίλα, ο πρόεδρος του ΤΕΕΣ συναντήθηκε με τον Πατριαρχικό Εξάρχο της Νοτιοανατολικής Ασίας, Μητροπολίτη Σιγκαπούρης και ΝΑ Ασίας κ. Σέργιο και με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις Φιλιππίνες Ι. Κοβάεφ. Αργότερα, ο Μητροπολίτης...
09 Αυγούστου, 2019 - 10:41

Συνάντηση Μητρ. Ιλαρίων με τον ΥΠΕΞ Φιλιππίνων

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητρ. Ιλαρίων με τον ΥΠΕΞ Φιλιππίνων

Στις Φιλιππίνες βρίσκεται ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ. Ιλαρίων.

Φθάνοντας στο αεροδρόμιο της Μανίλα, ο πρόεδρος του ΤΕΕΣ συναντήθηκε με τον Πατριαρχικό Εξάρχο της Νοτιοανατολικής Ασίας, Μητροπολίτη Σιγκαπούρης και ΝΑ Ασίας κ. Σέργιο και με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις Φιλιππίνες Ι. Κοβάεφ.

Αργότερα, ο Μητροπολίτης Ιλαρίων συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών των Φιλιππίνων στην κατοικία του Ρώσου πρεσβευτή. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκε το θέμα αναβίωσης της παρουσίας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στις Φιλιππίνες και η δημιουργία της Επισκοπής Φιλιππίνων-Βιετνάμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων