21/02/2024 21/02/2024 Αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας της Σέρπσκα με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Μίλοραντ Ντόντικ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας, επισκέφθηκε το Εθνικό Μνημείο «Εκκλησία-μνημείο προς τιμήν των Αγίων Πάντων και στο μνήμη των θυμάτων που υπηρέτησαν για να σώσουν την Πατρίδα μας», στο Μινσκ.  Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλαβ και Έξαρχος Λευκορωσίας...
21 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2024 - 12:10

Συνάντηση Μητροπολίτη Μινσκ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Μινσκ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Σέρπσκα

Αντιπροσωπεία της Δημοκρατίας της Σέρπσκα με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Μίλοραντ Ντόντικ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας, επισκέφθηκε το Εθνικό Μνημείο «Εκκλησία-μνημείο προς τιμήν των Αγίων Πάντων και στο μνήμη των θυμάτων που υπηρέτησαν για να σώσουν την Πατρίδα μας», στο Μινσκ. 

Την αντιπροσωπεία υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Μινσκ και Ζασλαβ και Έξαρχος Λευκορωσίας κ. Βενιαμίν. 

Οι καλεσμένοι επισκέφθηκαν τον ναό, την κρύπτη και τη μόνιμη έκθεση «Μουσείο Μνήμης».

Μετά την ξενάγηση ακολούθησε ανταλλαγή δώρων ενώ ο κ. Ντόντικ έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: “… οι χώρες μας έχουν παρόμοια τραγική ιστορία, τα εδάφη τους έχουν γίνει περισσότερες από μία φορές σκηνή αιματηρών μαχών. Και το πιο σημαντικό σήμερα είναι να ενώσουμε τις προσπάθειες της Εκκλησίας και πολιτείας για τη διατήρηση της ιστορικής αλήθειας προς όφελος των επόμενων γενεών…”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων