20/03/2024 20/03/2024 Συναντήσεις με Διπλωμάτες είχε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος.  Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, την Πρέσβη της Σουηδίας στη Μόσχα, Karin Olofsdotter, με την οποία συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που κυριαρχούν στη διεθνή ατζέντα. Κατά τη συνομιλία ο Μητροπολίτης Αντώνιος ενημέρωσε της Πρέσβη για...
20 Μαρτίου, 2024 - 10:09
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 10:10

Συνάντηση Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ με την Πρέσβη της Σουηδίας στη Μόσχα

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ με την Πρέσβη της Σουηδίας στη Μόσχα

Συναντήσεις με Διπλωμάτες είχε ο Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος. 

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, την Πρέσβη της Σουηδίας στη Μόσχα, Karin Olofsdotter, με την οποία συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που κυριαρχούν στη διεθνή ατζέντα. Κατά τη συνομιλία ο Μητροπολίτης Αντώνιος ενημέρωσε της Πρέσβη για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ενορίες του Πατριαρχείου Μόσχας στη Σουηδία.

Την ίδια ημέρα ο Πρόεδρος του ΤΕΕΣ είχε συνάντηση με τον Πρέσβη της Βενεζουέλας στη Μόσχα, Jesus Rafael Salaz, με τον οποίο συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που συνδέουν τους δύο λαούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων